Services

De gehanteerde verkoopprijzen zijn altijd Ex Works, Incoterms 2000 netto af Terborg. Zodra u een voertuig heeft gekocht bij ons, kunnen wij diverse services faciliteren. Zo kunt u onder andere bij ons terecht voor transport, verscheping, tijdelijke export kentekens, verzekeringen en exportdocumenten om het voertuig eenvoudig te kunnen importeren in land van bestemming. Hieronder lichten we een en ander nader toe, mocht u meer willen weten, dan vernemen we dat graag van u.

RWD Erkend

Truck Trading Holland is als erkend RDW lid geautoriseerd, om de volgende RDW diensten te verlenen:
Nederlands gekentekende voertuigen worden bij export voorzien van een officiële uitvoerverklaring en afgemeld in het RDW systeem.
Aan- en afmelden in het RDW systeem van Nederland gekentekende voertuigen.
Het afmelden gaat gepaard met vrijwaring. Het voertuig zal worden opgenomen in onze bedrijfsvoorraad. De vrijwaring is uw bewijsstuk voor afmelding van de verzekering, motorrijtuigenbelasting en aansprakelijkheid.
Voor De Nederlandse klant die een Nederlands gekentekend voertuig koopt, verzorgt Truck Trading Holland desgewenst de tenaamstelling van dit voertuig op de naam van de klant.
RDW keuringen, om buitenlandse voertuigen te voorzien van een Nederlands kentekenbewijs en eventuele APK keuring.

Als gewaardeerd partner van Cargo-export werken we volgens een vast en correct patroon inzake de gehele documenten afwikkeling. Van online afmelden van kentekens (via het RDW systeem) tot en met het uitschrijven van groene (verzekerings)kaarten en douane formulieren.

Transport en verscheping

Door onze jarenlange ervaring kunt u gebruik maken van ons uitgebreide netwerk van (truck)transport bedrijven, expediteurs en rederijen. Samen stellen we alles in het werk om uw aankoop snel, kosten efficiënt en bovendien veilig op plaats van bestemming te krijgen.
In een aantal gevallen is het mogelijk om uw voertuig te verzekeren, vraag naar de mogelijkheden.

Douane formaliteiten

Bij het transporteren van voertuigen buiten de EU, zijn diverse douanedocumenten nodig. Het meest gebruikte document is een EX1-document (sagitta). In een aantal landen wordt ook een EU1 verklaring vereist, uiteraard kunnen we deze ook voor u regelen. Wij zijn geautoriseerd, om alle douaneformaliteiten in eigen beheer vanuit ons kantoor te kunnen verzorgen. Hierdoor staan we direct in contact met de douane en hebben we kennis van alle import- en exportrestricties, douaneformaliteiten en voorschriften. Realtime kunnen we volgen of het voertuig de EU heeft verlaten.

Exportkenteken met verzekering

Voertuigen die rijdend over de weg naar het land van bestemming vertrekken, moeten zijn voorzien van een geldig exportkenteken. Het betreft hier een tijdelijke kenteken, welke een beperkt aantal dagen geldig is. Alhoewel het vandaag de dag steeds lastiger wordt, zijn er nog een aantal mogelijkheden. De verzekering voor dit tijdelijke kenteken kunnen we vanzelfsprekend ook voor u verzorgen.
Samen plannen we een afspraak omtrent de leveringsdatum, zodat alles gereed voor een vlotte aflevering. Het enige wat u dan nog hoeft te doen is instappen en wegrijden!

Bedrijfswagen lease

Het aankopen van een voertuig betekent altijd een forse investering. Het leasen van het voertuig kan een interessante oplossing voor u zijn, er zijn talloze mogelijkheden.
Zo kunnen we bijvoorbeeld voor u bemiddelen in operationele lease, financiering, service contracten en lease- en sale back constructies. Er wordt enkel met erkende, zeer betrouwbare lease maatschappijen gewerkt in binnenland en buitenland.

Bedrijfswagen advisering

De klant kan bij Truck Trading Holland terecht voor goed gedegen advies voor zowel aankoop van voertuigen als de verkoop van voertuigen en kan rekenen op marktconforme prijzen. Als u elders een interessant voertuig heeft gevonden, kunnen wij bemiddelen in de aanschaf ervan. Uw voordeel is een veelal gunstigere prijs en de zekerheid dat de documenten correct zijn. Een voertuig zonder de juiste of ontbrekende documenten heeft immers geen waarde.

Overnachting

Mocht u buiten kantoortijden bij ons verblijven, heeft u de mogelijkheid om te overnachten in goede hotels. Tevens kunt u kiezen voor een goedkopere oplossing in de vorm van Bed & Breakfast faciliteiten in de nabije omgeving.

Terborg is gesitueerd tussen de internationale luchthavens van Amsterdam en Düsseldorf. Met de goedkopere charters kunt u tegenwoordig ook kiezen voor de kleinere luchthavens van bijvoorbeeld Rotterdam, Maastricht, Eindhoven en Düsseldorf – Weeze. Terborg is goed te bereiken met het openbaar vervoer, Terborg heeft zelfs haar eigen treinstation. Eenmaal aangekomen belt u ons en u zult worden opgehaald!

Tijdzones

Amsterdam

Londen

New York

Tokyo